Izvor:
17.02.2017 u 04:19
0

PRODUKCIJA PONOVO ŠOKIRA UČESNIKE: U „Parove“ ulazi dobro POZNATA ŽENA koja će pomrsiti KONCE SVIMA! (FOTO)

Pored Jovana Racića Gambina koji će se večeras u 22:30 časova pridružiti učesnicima šou programa "Parovi", i Smilja Janković iz Novog Sada oprobaće se u najpopularnijem rijaliitju.

Smilja ima 44 godine, završila Prirodno-matematički fakultet, a od 1999. godine radi kao profesorka hemije. Međutim, trenutno ima problem sa radnim mestom, pa je želela malo da se istakne od drugih i da pokaže svoj intelekt.

Ti problemi su me doveli ovde, "Parovi" privlače ljude, a to je sve posledica života koji vodimo. Ja bih učesnike "Parova" svrstala u zabavljače. Volela bih da zaradim jer će to biti merilo nekog uspeha, ali nije to osnova. Afirmacija neka, da se čuje za mene, da se prepoznam. Ja sam mnogo aktivna na Fejsbuku i tu posotji grupa prosvetara od 16.000 ljudi i svi me odlično poznaju – rekla je ona.

Smilja, rođena Nikšićanka, kaže da je podelila Srbiju pošto su jedni za njen ulazak u rijaliti, a drugi nisu.

Podelila sam Srbiju. Imam veliku podršku koju nisam očekivala. Pokazaću sebe ovakvu kakva jesam. Interesantna sam, informisana, obrazovana, ušla sam u sve sfere društva. Potpuno sam nevina, ulazim čista što se tiče nekih informacija o učesnicima. Matora sam, verujem da ću se prilagoditi. Svako od njih ima neki svoj pečat, taj Mili mi je simpatičan, žao mi ga je, sav se naroguši, zacrveni. Branka mi je smerna i mirna, ali nije nimalo naivna. Ne volim napadne ljude kao što je Jelena Krunić. Ima ona kvaliteta, ali imam utisak da hoće da se prave pametni – završila je Smilja.

Ostanite uz Happy televiziju i ne propustite ulazak novih takmičara u najgledaniji šou na Balkanu.

Pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter