Izvor:
17.02.2017 u 04:45
0

UČESNICI ZANEMELI: SKRIVENI konačno ušao u „Parove“?! (FOTO)

Četvrtak je rezervisan za goste u luksuznoj vili "Parova", a voditeljka Bojana Ristivojević predstavila je psihologa Sanju Marjanović koja je došla kako bi učesnike bliže upoznala sa stanjima u kojima se mogu naći.

Kako su učesnici u zatvorenom prostoru, često dolazi do prenaglašavanja i pucanja emocija, pa će Sanja pokušati da objasni "Parovima" kako da prevaziđu takva stanja.

Ovo je grupna terapija – rekla je Sanja.

Bojana je priznala da su se takmičari na početku zabrinuli kada im je rekla da je Sanja psiholog pošto je skriveni učesnik koji se uključuje u program takođe psiholog, odnosno tako se predstavio "Parovima".

Oni sada analiziraju da li ste vi skriveni takmičar – rekla je Bojana.

Ovo je sada presedan, pošto ja uglavnom analiziram pacijente – odgovorila je ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter