Izvor:
18.05.2016 u 14:29
0

ZBOG NJE SU SVI PORANILI: Voditeljka obukla IZAZOVNU haljinu i pokazala… (FOTO)

Bivša učesnica zabavno – humorističkog programa "Parovi" i voditeljka na Hepi televiziji Ava Karabatić očarala je ranoranioce za stolom u "Jutarnjoj kafici" izazovnim stajlingom.

Naime, šarmantna voditeljka koja svakog jutra budi "Parove" sa majstorom Kurblom ili komšinicom Zagom obukla je žutu haljinu sa dekolteom, koja joj je istakla preplanuli ten kao da se tek vratila sa mora, ali i grudi koje su, moglo bi se reći, u prvom planu.

Svi su je pohvalili za izgled, a Zmaj nije mogao, a da se ne poljubi sa svojom drugaricom, ali i da prokomentariše njen izgled.

Kako se vama dopada?

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter