Izvor:
18.05.2016 u 15:31
0

OČAJNA I NEUTEŠNA: Roditelji će se ODREĆI Ružice zbog…?!

Đorđe Đenić razotkrio je Ružicu Veljković pred svim takmičarima zabavno – humorističkog programa "Parovi". On je ispričao šta je Veljkovićeva radila u kupatilu sa Anamarijom Džambasov.

Želim da kažem svima da je draga Ružica pušila cigarete u kupatilu. Prvo, to je strogo zabranjeno, postoji dvorište gde možemo da sedimo i pušimo. Drugo, Ružica glumi kako ne puši i ne voli cigarete, a u stvari puši, nego se krije od roditelja. Jadna ona, kada tata i mama budu videli šta si radila, odreći će se ćerke. Mnogo mi je žao. Tačnije, oni su sigurno na strimu videli. Gotovo je, više nisi njihova ćerka – rekao je sportista, a potom je počeo da se ruga Veljkovićevoj.

Ružica je bila namrgođena zbog ovoga, pa ga je samo ućutkivala. Ona se požalila Vesni Rivas da li je to što Đenić priča istina.

Da li će je produkcija kazniti izolacijom zbog pušenja u kupatilu, kao i da li će roditelji biti ljuti na nju zbog ovoga, ne znamo, ali ostanite uz Hepi televiziju i vaš omiljeni šou program "Parovi".

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter