Izvor:
19.05.2016 u 16:16
0

ZABORAVILA NA KAMERE: Nevena ispričala da je ležala sa Markom GOLA u krevetu i…!

Tokom sinoćnje žurke učesnici najgledanijeg rijalitija su se opustili, pa je tako porno glumica igrala Marku u krilu, o čemu možete OVDE da pročitate.

Ipak, to nije bio kraj njihovog muvanja! Nevena Hot je nakon "Jutarnje kafice sa Avom i Zagom" sedela u dvorištu sa Vesnom, Bumbarom i Vitom. Ona je tada ispričala šta se desilo sinoć na žurci.

Prvo smo igrali, a onda kad smo otišli u krevet i legli, Marko je tada pokušao nešto više. Ja inače spavam gola, pa sam tako i sinoć ležala. Onda je on počeo da me mazi i grli, pa sam videla da je đavo odneo šalu i sklonila se od njega– pričala je Nevena.

Vesna Rivas je prokomentarisala kako je to očekivano, a i ostali su se složili sa njom.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter