Izvor:
25.05.2016 u 21:05
0

BORBA ZA POBEDU POČINJE: Današnji „PAROVI“ će biti NAJUZBUDLJIVIJI do sada!

"Parovi" ne bi bio najgledaniji rijaliti program da se svakodnevno ne dešavaju neka iznenađenja u luksuznoj zemunskoj vili. Kao što ste već navikli, svakod dana imate priliku da gledate "Audiciju" na Hepi televiziji od 16 časova sa novim kandidatima koji se bore za prolazak u sledeći krug da bi ušli u rijaliti na 24 sata.

Tako će se i danas u studiju sa voditeljkom Jelenom Sekulović predstaviti Mira Lazarević i Nikola Šapanović. Oni će iskoristiti snalažljivost, duhovitost i harizmu kako bi se što bolje predstavili učesnicima u rijalitiju a zatim će preći direktno u vilu da ih "Parovi" upoznaju.

Ne propustite vašu omiljenu emisiju na Hepi televiziji u 16 časova i saznajte ko će ovaj put pobediti.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter