Izvor:
25.05.2016 u 22:54
0

ODLUKA JE DONETA: Produkcija je saopštila da…

Danas je održana još jedna "Audicija" u luksuznoj vili "Parova", a dvoje takmičara borila su se za prolazak u sledeći krug. Prvo se predstavila Mira Lazarević poznatija kao Beba, a posle nje Nikola Šapanović je iskoristio svoju priliku i upoznao se sa "Parovima".

Ipak, kada je došlo vreme za glasanje, većina učesnika je izrazila naklonost prema Bebi, pa su uglavnom glasali za nju. Stoga, voditeljka Jelena saopštila je da se produkcija slaže sa odlukom "Parova" da je Beba pobedila.

Ona se zahvalila svima i obećala da će se u sledećem krugu više potruditi, kao i da će naučiti neku vojvođansku pesmu da otpeva, s obzirom na to da se bavi tim poslom.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter