Izvor:
26.05.2016 u 14:24
0

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Zmaj otvoreno priznao na koji način ga ŽENE UNIŠTAVAJU!

Zmaj od Šipova je u ,,Jutarnjoj kafici'' sa majstorom Kurblom i Avom otvorio dušu i rekao šta ga ceo život prati kada su u pitanju žene!

Ceo život mi se vrti u krug što se tiče nežnijeg pola. One me mogu ubiti bukvalno osmehom i šarmom. Kada vidim šarmantnu damu ja ne znam za sebe, to me uništava. Sve sam spreman da uradim za nasmejanu ženu. Šta da radim tako je, samo sam iskren – rekao je Zmaj od Šipova.

Pošto su se Zmaj i Vesna pomirili posle dužeg vremena, Rivasova je čitavo jutro nasmejana, a da li će Grahovac pasti na njen osmeh, ostaje da se vidi…

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter