Izvor:
30.05.2016 u 02:43
0

HITNA INTERVENCIJA U VILI: Učesnica završila u GIPSU zbog… (FOTO)

Ana Spasojević, nova učesnica zabavno – humorističkog programa "Parovi" koja je učestvovala u prethodnoj sezoni "Maldiva" povredila je ruku u luksuznoj vili, pa je morala da ode lekaru koji joj je stavio gips.

Ona nije prisustvovala u današnjim i večerašnjim emisijama jer je kratko bila odsutna, međutim kada se vratila među ostale učesnike, ona je objasnila šta joj se desilo.

Želim ovom prilikom da kažem porodici da sam dobro, uganula sam ruku, ali doktor je smatrao da je najbolje da se stavi gips, tako da je sada okej. Povredila sam se kada sam radila vežbe u dvorištu. Sad će svi da mi se potpišu na ruku – rekla je Ana, a ostali su je ohrabrili.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter