Izvor:
04.06.2016 u 02:22
0

LJUBAVNI PAR SIJA OD SREĆE: Zorica i Gasttozz imali VATRENU NOĆ u krevetu NAKON POMIRENJA dok je Ružica…

Počelo je vanredno izbacivanje u luksuznoj vili "Parova", a više o tome pročitajte OVDE. Pre nego što je režija prikazala tabelu sa glasovima publike, Bojana je pitala Nenada Marinkovića Gasttozza kakva je situacija u kući s obzirom na to da je sinoć bilo veoma napeto.

Šta da ti kažem Bojana, ni sam ne znam šta se sve izdešavalo. Evo sedim na ovom mestu sa Zoricom kao na početku rijalitija, kada su pored nas sedeli Miki i Anđela. Umoran sam, Zorica mi je prenela sve vesti, neke lepe, neke manje lepe, a pritom smo se umorili, prilično – rekao je Gasttozz, a ostali učesnici su počeli da se smeju jer pretpostavljaju da Nenad misli na seks.

On je potom dodao kako su on i Zorica napravili fancuski krevet za njih dvoje.

Spavali smo samo četiri sata, tako da smo se lepo odmorili na tom francuskom – dodao je on. Neko od učesnika je dodao kako se ljubavni par čuo tokom cele noći. Za to vreme, Ružica je spavala na krevetu i prekrila glavu pokrivačem.

Pljuštali su poljupci, samo tako – rekao je neko od stanara vile. Inače, Nenad i Zorica sijaju za stolom, a to je primetila i voditeljka Bojana.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter