Izvor:
04.06.2016 u 03:57
0

RUŽICA ZAPLAKALA PRED VODITELJKOM: Verovala sam NENADU, izdao me je, zato se POVLAČIM i NAPUŠTAM…

Nakon burne i neprospavane noći, Ružica Veljković otvorila je dušu voditeljki Bojani Ristivojević i ukratko ispričala u kakvim je sada odnosima sa Nenadom Marinkovićem Gasttozzom sa kojim je do juče bila u kratkoj emotivnoj vezi.

Ja nemam šta više sa njim da pričam. Sve što sam imala, rekla sam mu i to je to. On je meni i dalje drag, imao je priliku da bira između dobra i zla i odabrao je zlo. Pamtiću te trenutke provedene sa njim kao lepe. Sinoć mi jeste bilo loše, ali evo danas sam se naspavala, odmorila, sabrala utiske… Iznenadili su me neki ljudi koji su stali na moju stranu. Prvo bih spomenula Mladena koji mi je pravi prijatelj i mnogo mi znači, neopisivo ga volim. Zatim, Dalila, ona je čak i prespavala sa mnom. Tu je i Nevena, Goca me je iznenadila. Anamarija je uz mene bukvalno 24 sata – ispričala je Veljkovićeva.

Ona je objasnila da je sama pustila Nenada tri-četiri dana pre engo što su se smuvali da on napravi prvi korak, ako to želi.

Pitala sam ga da li će biti kao sa Šavijom, Macom i Tijanom, rekao je da neće. Verovala sam mu, ali tako mi i treba kad svima verujem. Već sam prokockala poverenje jedne osobe napolju kada sma izlazila na 18 sati, sada opet Nenadom. Ali to je život i treba se suočiti sa njim. Ja njemu želim svu sreću i opet kažem, nema šta sa njim da komuniciram, bolje je da nemamo nikakav kontakt. Povlačim se i napuštam tu njihovu igru – izjavila je ona, sa suzama u očima.

Nenad je dodao da je mnogo razmišljao o Ružici.

Ja bih voleo da mi budemo prijatelji jer nije veliko se nije desilo, nismo uplovili u jaku vezu. To je bila jedna zajednička noć u istom krevetu i to je to – rekao je Gasttozz, a voditeljka je prokomentarisala da možda Ružica nema takva osećanja kao Gasttozz.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter