Izvor:
04.06.2016 u 13:31
0

NAKON DRAME, BOJANA SAOPŠTILA ODLUKU: Za ovog UČESNIKA „Parovi“ su ZAUVEK završeni!

Pošto u četvrtak nije održano vanredno izbacivanje jer se Zorica Dukić vratila u luksuznu vilu "Parova", voditeljka Bojana Ristivojević saopštila je sinoć učesnicima najpopularnijeg rijaliti programa da neko od šestoro nominovanih takmičara ispada večeras.

Najmanju naklonost publike dobio je Petko frulaš, kandidat koji je pobedio u "Audiciji" i osvojio boravak u vili na 24 sata, ali koji je zbog svoje harizme bio zadržan u vili.

Prvo mesto na tabeli sa glasovima publike osvojila je Maca Diskrecija koja je, moglo bi se reći, i očekivala ovakav plasman. Međutim, iznenađenje večeri bila je Goca koja se našla čak na drugom mestu. Odmah posle nje bila je porno glumica Nevena Hot, a četvrto mesto pripalo je Viti Tarotu. Tada je Dalila Moreno počela da drami jer se uplašila da će ona ispasti, međutim publika se ipak odlučila za Petka koji je, nakon profila, zauvek napustio zabavno – humoristički program.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter