Izvor:
05.06.2016 u 02:35
0

GASTTOZZ POLUDEO: Fanovima je poručio da…!

Otkad je Zorica Dukić ušla u vilu "Parova" podigla se velika prašina! Da li je to sve bila taktika, šta se krije iza svega toga- svi komentarišu. Baš tako se se i fanovi pobunili, pa su Burazengije prestale da budu aktivne na Fejsbuk stranicama.

Gasttozz je danas poludeo u toku emisije "Upoznajte Parove", jer mu je Mara Kockica prenela neke informacije iz spoljnog sveta, a o tome možete OVDE da pročitate.

Ja ne mogu da verujem, ljudi su bolesni, koji se samo zalepe ispred ekrana 24 sata. I to što mi vi govorite šta su sve fanovi uradili za mene je jako ružno. Zamislite da ja tako nekom nabijam na nos kakve sam mu usluge činio. Ako mojim fanovima predstavlja zadovoljstvo to što su izbrisali stranice, u redu, neka bude tako– rekao je iznervirano Nenad.

On je takođe još jednom rekao da se izvinio butikovcima, a ne Zoričinim fanovima, i da je zahvalan Burazengijama na svemu do sada.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter