Izvor:
06.06.2016 u 22:23
0

OTVORILA VRATA I OTIŠLA: Učesnica KAŽNJENA od strane PRODUKCIJE!

Odlukom produkcije Hepi televizije Dalila Moreno kažnjena je odlaskom u izolaciju na petnaest minuta, ali pošto nije poslušala voditeljku, njoj je oduzeto i dvesta evra.

Naime, voditeljka Jelena pitala je Dalilu zašto je skinula bubicu i ostavila je u spavaćoj sobi kada je to strogo zabranjeno. Međutim, Mujićeva je tvrdila da to nije bila njena bubica nego Mladenova, a voditeljka je po nalogu produkcije poslala dalilu u izolaciju jer je počela da se svađa.

Ja sam ovde ispred voditeljke, prema tome pazi kako se ponašaš – rekla je Jelena, a zatim je saopštila Dalili da će joj biti oduzeto sto evra jer nije otišla u izolaciju.

Dalila je pobesnela, pa je stala na vrata i počela da lupa.

Vodite me u izolaciju – vikala je ona, a voditeljka je rekla da će zbog vređanja produkcije biti kažnjena sa još sto evra.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter