Izvor:
06.06.2016 u 23:18
0

POSLE VENČANJA DOLAZI BEBA: Zorica OČAJNA, Gasttozz NE ŽELI…?!

Zorica Dukić napravila je najveću pometnju ikada u zabavno – humorističkom programu "Parovi" svojim ponovnim ulaskom. Iako to nisu očekivali, Dukićeva je uspela da rastavi Nenada Marinkovića Gasttozza i Ružicu Veljković i da svog dragog zadrži za sebe.

Pored toga što su najavili venčanje pred kamerama, Zorica i Nenad bi izgleda želeli da postanu roditelji. Naime, Dukićeva je pričala Bumbaru kako bi volela što pre da ima dete sa Gasttozzom.

E, mislim da nam je ovaj moj ulazak samo ojačao i učvrstio vezu i da ćemo se tek posle ovog rijalitija voleti i paziti. Jedna bebica bi nam dobrodošla sada – rekla je Zorica, a potom je počela da se smeje.

Lepo si to isplanirala, Zorice. Prvo venčanje, pa beba. To bi baš bilo lepo – odgovorio je Bumbar.

Neka bude onako kako Bog kaže i to je to. Samo mislim da bi nas beba usrećila dodatno – dodala je ona.

Ne verujem da bi Nenad to hteo ovog momenta. Ipak imate još puno da pričate, ali otom potom. Nemoj da budeš očajna – rekao je Bumbar.

Po svemu sudeći, izgleda da bi Zorica volela da s ešto pre ostvari kao majka, dok za Nenada nismo sigurno.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter