Izvor:
07.06.2016 u 01:09
0

POSLE SAMO ČETIRI DANA: Zorica i Gasttozz u žestokoj AKCIJI u KREVETU! (FOTO 18+)

Nenad Marinković Gasttozz i Zorica Dukić pomirili su se nakon što se ona, posle dva meseca, vratila u luksuznu vilu "Parova". Iako je njen ponovni ulazak bio buran s obzirom na to da je Gasttozz bio sa Ružicom Veljković, oni su ipak posle nekoliko sati proveli noć zajedno, ali i svaki sledeći trenutak.

Prva noć je protekla uglavnom tiho, uz priču i poljupce, ali je već svaka sledeća bila kritična. Kažemo kritična, jer se Zorica i Nenad nisu videli dva meseca, a on je često govorio kako mu treba Zorica.

Ipak, posle samo 3-4 dana, njih dvoje su se opustilii i prepustili čarima ljubavi, te su tako završili jedno preko drugog. Neki od učesnika prokomentarisali su danas tokom kućnog saveta kako su čuli "buku" kod Zoričinog i Nenadovog kreveta, tako da možemo da zaključimo da im je bilo lepo.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter