Izvor:
07.06.2016 u 03:25
0

PLAKALA I GRIZLA USNU KADA JE ČULA: Anamarija saopštila Vesni TUŽNE VESTI!

Vesna Rivas se izgleda pokajala!

Kada su se Gasttozz i Ružica smuvali, Rivasova se okrenula protiv nje jer je, kako je tada tvrdila, u krevetu sa njenim ljutim protivnikom. Zatim, kada se Zorica Dukić uselila u vilu "Parova", Vesna je likovala zbog toga iako je Veljkovićevoj bilo teško.

Međutim, Vesna je u poslednjih dana pokušavala da uđe u komunikaciju sa Ružicom i da joj se izvini zbog svog ponašanja, međutim Anamarija je rekla Vesni da se ne nada jer od njihovog pomirenja nema ništa.

Vesna, nisi trebala tako da postupiš. Ružica je samo slušala svoje srce, a sada ispašta zbog toga. Ti si trebala da joj budeš tu, a ne da je ostaviš po strani. Danas je rekla kako više ne može da ti veruje i ti više nikad neće prijatelj. Njoj ne treba takva osoba – istakla je Anamarija.

Vesna se rastužila, a mogla joj se i videti suza u oku.

Žao mi je, Anamarija – pravdala se Vesna.

Da li će se Ružica i vesna pomiriti, ne znamo, ali ostaje nam da vidimo.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter