Izvor:
09.06.2016 u 21:23
0

PAO SEKS? Marka su raskrinkali da je išao u kupatilo sa…!

U toku kućnog saveta koji je vodila Anđela, bilo je veoma zanimljivo s obzirom na to da su učesnici prepričavali sinoćnju žurku. Današnja voditeljka je pitala Marka i novu učesnicu Mirjanu da objasne šta se to sa njima dešavalo.

Ja sam htela da piškim, i onda je Marko hteo sa mnom da me drži za ruku dok ja piškim, ali nam obebeđenje nije dalo. Oni su nas vratili, a da smo hteli da imamo seksove ne bismo mogli. Pošto je pušenje dozvoljeno, sledeći put će nam šifra biti da idemo na pušenje– rekla je Mirjana.

Takođe je i Perović objasnio šta se desilo sinoć tokom žurke.

Ja sam hteo pola sata da idem u kupatilo ali nisam mogao jer su svi išli da puše u dvorištu, pa je onda Mirjana krenula, i taman sam ja hteo da iskoristim priliku da odem i piškim. Rekli smo Bojani da hoćemo seksove da imamo, pa nas je ona pustila, ali obezbeđenje nije– rekao je Marko.

Ovaj put su raskinkrani u nameri, a da li će pasti i seks, ostaje nam da pratimo…

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter