Izvor:
14.06.2016 u 15:48
0

ZORICA PREBLEDELA: Ana na poligrafu otkrila da li je imala SEKS sa GASTTOZZOM!

Ana Spasojević odgovarala je na najintimnija pitanja o svom životu na poligrafu, a šta je rekla o voditelju Vladimiru Stanojeviću pročitajte OVDE. Takođe, Ana je pričala i o ocu koju ju je zlostavljao dugo godina, a više o tome pročitajte OVDE.

Jedno od pitanja na poligrafu bilo je i da li je Ana imala seks sa Nenadom Marinkovićem Gasttozzom, a Ana je odgovorila da nije. Međutim, poligraf je prepoznao odgovor kao laž. Tada je nastao haos, Ana je skočila Nenadu u zagrljaj, a on je tvrdio da bi se kao svaki muškarac pohvalio da jeste spavao, ali nije.

Maca Diskrecija je uporno tvrdila da su Gasttozz i Ana imali seks u rijalitiju "Maldivi".

Ja sam bila voditeljka u "Maldivima" i sve sam saznala. Seks je kratko trajao, ali su imali seks. Erekcija mu je pala, zato se završilo brzo – tvrdila je Maca.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter