Izvor:
12.07.2017 u 13:08
0

PROBLEMI U BRAKU? Sandra iskreno PROGOVORILA u KAKVOM JE odnosu sa Davidom!

Aleksandra Subotić osvojila je jako treće mesto u jednom od najpoluparnijih rijaliti programa u Srbiji. Nakon izlaska iz Parova zgodna crnka, koju ćemo pamtiti po izuzetnoj lepoti, provokatoivnom oblačenju i porodičnoj drami, ne razdvaja se od svog supruga Davida Dragojevića .Mnogi smatraju da je od svih veza koje su bile aktuelne među ostalim učesnicima, jedino njihova ljubav bila prava. Sandra i David nastavili su da se druže sa svojom publikom preko društvenih mreža gde im se svakodbnevno obraćaju pute live uključenja. Ovog puta Sandra je rešila da stavi tačku na sve glasine i nagađanja da je njen brak sa Davidoim u krizi.

– Mnogi su pričali o tome da naša veza puca i da se rastajemo, a mi smo nikad jači i bolji, planiramo i da odemo na more, a pre svega da uživamo sa mojom ćerkicom – rekla je ona.

Izvor: Happytv.rs

Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter