Izvor:
12.07.2017 u 18:28
0

A GDE JE DAVID DA JE ZAŠTITI? Aleksandru spopao Čabarkapin kum na bazenu!

Aleksandra Subotić ispričala je sinoć prilikom gostovanja u emisiji "Upoznajte Parove" kakvu je neprijatnu situaciju doživela dok je bila na bazenu sa Davidom Dragojević i novinarima.

Aleksandri je pretio čovek koji se predstavio kao kum Aleksandra Čabarkape, njenog bivšeg ljubavnika sa kojim je dobila ćerku. Čabarkapa je, kao što je poznato, još u zatvoru, oženjen je i ima četvoro dece.

– Bili smo na privatnom bazenu u Borči i tamo smo se slikali. Neki visok gospodin, dva metra ima i još jedan dečko, dobacivao kako mi treba Čabarkapa. Onda me je nazivao pogrdnim imenima. Mi smo onda krenuli, rekao mi je da sisam k…, da je on njegov kum (Aleksandra Čabarkape), predstavio se punim imenom i prezimenom. Nalazila sam se u muškom društvu i osećala sam se sigurno, ali da sam bila sama… Ako me danas naziva pogrdnim imenima, sutra može da bude ko zna šta – rekla je Aleksandra.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter