Izvor:
16.06.2016 u 20:56
0

TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO GASTTOZZU: Nećete verovati gde RUŽICA ide čim se završi rijaliti!

Nova učesnica najpopularnijeg rijaliti programa Ivona Paunović otkrila je cimerima iz vile šta će raditi kada izađe iz "Parova" i gde će se prvo uputiti.

Drugari, želim da vam otkrijem da ćemo Ružica, Anamarija i ja ići u Pariz kada izađemo iz rijalitija – rekla je ona, a svi su počeli da aplaudiraju.

Tako je, ići ćemo u Pariz, valjda, pošto se Ivona sinoć toliko izderala na mene, a ne znam iz kog razloga. Nebitno, idemo u Pariz, prvo ćemo obići Diznilend, želim da pokupujem sve male Minice i Mikice. Naravno, slikaću se i sa velikim Minicama i Mikicama, želim sve da ih zagrlim i ovako obuhvatim – rekla je ona pokazujući koliko obožava Diznijeve junake.

Inače, u Parizu živi bivši učesnik Željko Stojanović, a Gasttozz je nekoliko puta istakao da će posetiti mamu Gocu koja je takođe u gradu svetlosti, pa nam ostajemo da razmišljamo da li će se možda učesnici "Parova" sastati.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter