Izvor:
18.06.2016 u 14:58
0

LISICE, STRIPTIZ I SEKSI PLES: Ovako su se „Parovi“ provodili za momačko i devojačko veče! (FOTO)

U vili "Parova" sinoć je bilo zaista uzbudljivo! Nakon nominacija (o tome pročitajte OVDE), učesnici su se spremali za momačko i devojačko veče. Budući mladoženja Nenad otišao je u tajnu sobu kako i spremio i proslavio sa momcima, a buduća mlada Zorica se obukla u uniformu medicinske sestre.

Kada ju je Gasttozz video "odlepio je", pa su onda svi na bazenu zajedno igrali i veselili se. Nevena Hot je vezala Gasttozza lisicama, a potom mu je igrala u krilu. Posle su se svi skinuli u kupaće kostime, a kako je to izgledalo pogledajte na sledećim fotografijama.

Podsetimo, u 15 časova se održava svečana ceremonija- svadba Gasttozza i Zorice.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter