Izvor:
24.06.2016 u 20:41
0

OVO SE NIKADA NIJE DESILO: Veliki PREOKRET u vili „Parova“!

Kao što ste navikli, i danas se održava suđenje u luksuznoj vili "Parova", a ovaj put sudija je Dejan Vuletić Bumbar koji se smestio odmah pored voditeljke Jelene Petković.

Vesna Rivas je optužila Ružicu Veljković, Anu Spasojević, Dalilu Moreno i Anamariju Džambasov da su negativno komentarisale goste koji su gostovali u sredu emisiji "Poželi pesmu" sa voditeljkom Bojanom Ristivojević.

Skupili smo se danas da rešimo problem ovih pričalica – rekla je Rivasova kojoj je zasmetalo što su, kako tvrdi, učesnice komentarisale pevačicu Indi. Inače, Veljkovićeva je rekla da ništa loše nije mislila akda je izjavila da se "smorila jer su pesme spore i tužne". Do sada se uglavnom sudilo jednom takmičaru, ali izgleda da je ovaj put presedan.

Pored ovog predmeta, "Parovi" će raspravljati i o tome da li su pojedini učesnici ometali Zoričinu i Gasttozzovu svadbu.

Ipak, pratite suđenje do kraja, pa ćete videti o čemu se radi.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter