Izvor:
20.09.2017 u 17:48
0

U PROGRAM SE UKLJUČILA DALILA: Snežo, svaka ti čast! Alene, razočarao si me!

Nakon celog skandala od sinoć, svi imaju svoje mišljenje o raspletu.

Snežana i Alen su se žestoko posvađali a pale su mnoge teške reči i uvrede od strane Azarića.

Nakon što je on pokušao da objasni situaciju, u program se uklučila Dalila Dragojević.

– Pozdravljam sve učesnike u vili, najveći za moju Miljanu. Moj nos je nanjušio da je Sneža apsolutni favorit šeste sezone. Ti si naslednica Jelene Golubović. Digla si veliku prašinu napolju, drži se do kraja. Sneži je ovo prvi rijaliti, da li je bila model ili ne, nije bitno. Bitno je da je ono što je rekla izazvalo pometnju. Drago mi je što ih je Miksi sve provalila i shvatila ko igra igru a ko je iskren. Sneža je iskrena i ja je podržavam. Za Alena sam imala lepo mišljenje, ali sa sinoćnom emisijom je sve razočarao. Alene, ako tako nastaviš izgubićeš i publiku i mušterije. Jako si me razočarao – završila je Dalila.

Ostanite uz Hepi televiziju i pratite "Parove" uživo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter