Izvor:
25.06.2016 u 15:49
0

NIJE OTIŠAO NA „MALDIVE“ JER MU DEVOJKA NIJE DALA: Gasttozz se žalio na Zoricu, vikao kako mu je…

Pre dva dana na Hepi televiziji je počeo novi muzički program "Maldivi" u koji je ušlo 24 kandidata. Oni će se svake subote boriti u nadpevavanju, a samo najbolji prolaziće u sledeći krug.

Maca Diskrecija iz rijaliti šoa "Parovi" imala je priliku da poseti kanddidate "Maldiva", a sinoć su tu priliku dobili i Dalila, Mladen, Ružica, Anđela i Marko Perović. Oni su uživali u žurki, igrali su i pevali, a sve su to posmatrali učesnici "Parova" preko video-bima.

Gasttozz je u jednom trenutku sedeo napolju sa Vesnom Rivas kojoj je čak i otvorio dušu.

Odbio sam zbog Zorice. Pre svega toga, mi smo se dogovorili da se zezamo, ne bih išao uopšte. Skroz mi s*ebala veče. Uopšte nisam hteo da idem. Rekao sam i ona i ja, a nisam hteo, srca mi. Celu noć pričamo da idemo zajedno i sad sve ono što smo pričali ništa ne važi – ispričao je Gasttozz žaleći se što on i Zorica nisu otišli u "Maldive".

Inače, Marinković je trebao da se na kratko pridruži polaznicima muzičkog kampa, međutim neko od učesnika je prokomentarisao da mu "sigurno Zorica neće dozvoliti", a da li u tome ima istine, saznaćemo uskoro.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter