Izvor:
23.09.2017 u 05:17
0

NAJTUŽNIJA PRIČA U „PAROVIMA“: Majka mi je nestala kada sam imala pet godina, otac nas je tukao, brat mi je u zatvoru zbog droge!

Večeras se emituje "Tajne Parova" a jedna priča uzdrmala je celu vilu.

Marijana Marković ispričala je svoju priču koja je među najtužnijim izrečenim u ovom programu.

– Od porodice imam brata i strica. Brat je bio u zatvoru i sada je tamo. 2004. kada sam se vraćala iz škole videla sam policiju ispred svoje kuće, ušla unutra i zatekla brata kako sedi u fotelji a policija pretura sve po kući. Našli su mu drogu, heroin, bio je u centralnom zatvoru. Kada je izašao, ponovo je pao i odlučio da se da u bekstvo. Pobegao je iako ga nisam podržavala u tome. Našli su mu pištolj koji je bio njegov ali droga nije bila njegova. Mom bratu je podmetnuta droga. Komšija mu je namestio tu drogu i stavio je kod nas u dvorište. Moj brat je bio izuzetan sportista, ali mi smo imali jako teško detinjstvo – objasnila je Marijana.

Zatim je objasnila kako su izgledale prve godine njenog života.

Otac ga je tukao, brat mi je završio u Tiršovoj jer ga je otac tukao čekićem za meso. Otac mu nije dao da trenira, sekao mu je kopačke i zaključavao ga u šupu. On je onda počeo da beži kuće, da obija trafike, da se služi svakavkim stvarima. Napravio je mnogo krivičnih dela kao maloletnik, završio je u popravnom domu i tamo proveo tri ipo godine. Kad je bio u domu, otac je onda prešao na mene. Ja sam se oca odrekla ne želim nikad da ga vidim. Majke se jedva sećam, ona je nestala 1999. godine, nikada je nisam ni videla. Imala sam pet godina kada je ona nestala, imam samo jednu njenu sliku. Moja majka se lečila od tumora, upoznala je mog oca u osmom razredu. Oni su zajedno od svoje 15. ili 16. godine. Brata je rodila sa 18. godina i onda kreće njen pakao. Otac ju je tukao, maltretirao… Trpela je nasilje 12 godina, a onda je otac našao drugu ženu i moju majku izbacio na ulicu.

Ona je objasnila i svoj poslednji susret sa majkom i njen kraj.

– Poslednji put kada sam je videla odvela me je u prodavnicu i nakupovala mi sve i svašta a onda je sve to otac pobacao i rekao joj "Nikada više nemoj da si Marijani nešto kupila"! Otac je tukao majku i naterao je da potpiše da nas se odriče i da nas ostavlja njemu. Tukao ju je dok nije pala u nesvest. Svi ljudi iz mog okruženja tvrde da je otac njoj nešto uradio. Kad mi je majka nestala, on je počeo čudno da se ponaša, završio je na psihijatriji. Zabranjivao mi je da razgovaram sa svima, čak i sa stricem. Ja mislim da je on nju prebio i ubio, jer se čudno ponašao, išao je po šumama, mislim da ju je tamo i sahranio. Nadala sam se da ću je nekad naći ali to se nije desilo. Imam samo jednu sliku moje majke – završila je Marijana.

Svi učesnici su plakali a Marijana se bukvalno gušila u suzama.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter