Izvor:
23.09.2017 u 07:11
0

CELA SRBIJA PLAČE: Bojan je imao tumor testisa, izgubio je oca dok se lečio i nekoliko puta je pokušao da se ubije!

Još jedna tužna priča ispričana je u vili "Parova" ali ovoga puta iz usta jednog muškarca.

Bojan Radanović, fudbaler iz Crne Gore podelio je sa svima svoju sudbinu.

– Tada sam imao devojku koja je bila medicinska sestra. Ona me je zvala odmah na bonicu i doktori su me pregledali. Hitno je zakazana operacija i operisan sam. Doktori su mi saopštili da imam tumor testisa. Tumor markeri su mi bili pet hiljada puta veći nego kod normalnog čoveka. Nakon toga sam došao u Beograd na hemoterapiju, primio sam četiri ciklusa terapije. Doktori su mi rekli da ima nade za mene, jer sam bio mlad i jak. Za golmane je to normalno, možemo posle toga da imamo decu. Imao sam ogromne bolove nakon hemoterapije, meso od zuba mi se odvajalo. Cela porodica mi je pružila podršku, ali ja sam bio pod tolikim bolovima… Nisam mogao više da trpim… Nešto me je teralo u šumu, otišao sam i pokušao da se ubijem. Malo pre toga sam izgubio i oca koji mi je bio sve na svetu. Onda sam stao i rekao imam majku i dve sestre, ne smem da se ubijem jer ako i ja odem ko će da se brine o njima. Upalio sam kola, okrenuo i vratio se kući – pričao je Bojan kroz suze.

– Ja sam samo osnovnu školu završio. Sa 16 godina sam bio jedan od najboljih golmana Srbije i Crne Gore i samo sam se tome posvetio. Otac me je u svemu podržavao. Sram da bude moj klub koji je dovodio druge koji su imali pare, a ja sam ostao sa strane – rekao je golman koji nije želeo da naglašava o kom fudbalskom klubu se radi.

– Sada sam se oporavio. Svakih šest meseci radim testove, sve je u redu. Srećan sam što sam ostao na ovom svetu, što mogu da zagrlim svoju majku i sestre. Nisam pucao sebi u glavu prvo zbog sebe a onda zbog mame, sestara i porodice. Zahvalan sam Bogu što sam živ, što sam normalan momak i što mogu da stvorim svoju porodicu – završio je Bojan a svi u vili su ostali uplakani.

Ostanite uz Hepi televiziju i pratite jednu od najemotivnijih emisija "Tajne Parova".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter