Izvor:
23.09.2017 u 07:31
0

BOJAN RADANOVIĆ OTKRIO ČEGA SE U ŽIVOTU NAJVIŠE PLAŠI: Strah me je samo da neću moći da imam decu!

Nakon njegove životne priče niko nije ostao ravnodušan.

Bojan Radanović preživeo je rak testisa, izgubio oca, pokušao samoubistvo i propustio blistavu karijeru golmana koja mu se smešila.

U svemu tome ostao je sam, a sada je odlučio da u emisiji "Tajne Parova" otkrije sve što mu leži na duši.

– Mislim za sebe da sam dobar momak, emotivan. Nisam zaslužio ovakav život, meni je neko ukrao život. Sva nepravda od tih ljudi, iz kluba… Trebalo je mnogo dalje da doguram. Maštao sam da budem najbolji golman. Želja mi je bila da uspem u životu. Nisam završio ni školu jer sam išao za svojim snovima, za fudbalom. To je veliko odricanje, strašno naporni treninzi, nama izlazaka, mora po propisu da se jede, da se spava. I uprikos svemu tome, učinjena mi je velika nepravda. Neki koji su bili daleko lošiji od mene su uspeli, a mene nigde nema – pričao je Bojan.

– Imao sam veliku povredu. Dobio sam udarac u testise. Mada doktori kažu da nije zbog toga, oni kažu moguće da je od hrane, od bombardovanja. Moji nisu imali novca da me vode od doktora do doktora i da traže uzrok mog raka. Niko iz kluba mi nije ponudio pomoć. Ja sam bio veliki talenat, a nikad nisu hteli da mi pomognu, makar da me pitaju "jesi li dobro". Dok sam bolovao nisam ni drugove imao, a kada sam imao novac svi su bili tu. Čašćavao sam sve redom kad sam dobijao premije od fudbala. A u trenutku kad mi je bilo najteže, svi su me napustili – objasnio je svoju situaciju Radanović.

Na kraju je otkrio i svoj veliki strah.

– Ja se i dan danas plašim da neću moći da imam porodicu. A meni je to najvažnije na svetu – završio je svoje izlaganje bivši fudbaler.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter