Izvor:
23.09.2017 u 15:31
0

BRENDON TUŽAN: „Hoću svoju emisiju, ne dolazim ovako do izražaja“!

Brendon je ovog jutra ustao poprilično neraspoložen jer misli da nema dovoljno medijskog prostora za sebe u emisijama o Parovima.

– Prilično sam postao nesrećan što sam ušao u rijaliti, ne mogu da dođem do izražaja ne mogu da se izrazim i osećam se sputano.

u ovoj emisiji zaista imam prostora i vremena i zadovoljan sam što pijem kafu sa vama, ali uglavnom nisma zadovoljan, nemam prava reči. Rekao je Brendon

Na pitanje voditeljke da li mu možda fali emisija kako bi se izrazio, da budeš sličan kao Alen odgovorio je: – Pa da ja bi napravio neku dinamiku tog druženja, da se nešto radi, da li možes da nađes neku mogućnost da ti prosperiraš tu. Ja sam baš pričao sa Alenom on mi baš prija, imamo razne teme.

Zbog prehlade i nervoze jer nema medijskog prostora Brendonu nije bilo dobro pa mu je Alen pre neki dan spremio lek, koji je popio bez razmišljanja ne znajući da li će to biti dobro. Izgleda da Brendon čvrsto veruje u aAenove savete što se tiče ishrane, i da je ona apsolutno pravilna.

Sve vesti iz vile "Parova" možete pratiti na portalu happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter