Izvor:
23.09.2017 u 19:07
0

FATALNA ZORICA: Dukićeva ima naklonost muškaraca u vili, evo kakvog ona želi!

Stanarka vile "Parova" Zorica Dukić slovi za jednu od najlepših učesnica u rijalitiju. Pa su se "Parovi" dotakli i teme muško ženskih odnosa, na osnovu Zoričinog druženja sa muškim delom u vili jer zaista svaki od njih uživa u njenom društvu. Šta je to što privlači muškarce kod nje, i zašto je ona još uvek sama?

– Ja se postavljam u svakoj vezi kao čvrsta jaka, dok mu se ne dopadnem, posle toga iz mene izlazi druga ja emotivna, krhka osoba, nežna i onda dolazi do razilaženja jer se njemu ne dopada takav tip zene nego mu se svidela ona prva. Ovde ljudi upoznaju ono što ja želim da upoznaju. Rekla je Zorica

Mama igre je ovog jutra ustala poprilično raspoložena za davanje saveta pa se tako uključila u razgovor i rekla Zorici kako mora pod hitno da se udaje jer joj ističe biološki sat.

– Ja te savetujem kao majka, kao žena, kao devojčica, kako god hoćeš. Daću ti par saveta zato što si prošla a prošla si mnogo,da dresiras, triliraš muškarce, ajde sad dopusti tom jednom koga imaš u životu, da ga ne preklapaš nego ga pusti da bude muško. Rekla je Vesna

Zorica je otkrila u "Jutarnjoj kafici" da je pre četiri godine postojao jako bitan muškarac u njenom životu koji je znao da je smiri i usmeri na pravi način i da je taj jedini uspeo u tome, jer je bio miran staložen i normalan. I da trenutno takav muškarac postoji napolju koji je njen prijatelj, i da nije u vezi.

Arkan je na primer taj tip muškarca koji na smiran način može da sredi stvari, dopada mi se njegov karakter. Rekla je Dukićeva

Pre ulaska u rijaliti bivša pobednica "Parova" je rekla kako je dobila jako emotivnu i lepu poruku od jednog momka i da joj nikada niko tako nešto nije poslao u pisanoj formi, da je jako emotivna, nežna devojka, da izgleda potpuno drugačije na televiziji nego što je ona zaista privatno.

Po Zmaju Zorici treba muškarčina a ne mlakonja, onaj koji će dobro da je protrese, čvršća ruka. Učesnici su davali razne savete i predloge kako sa muškarcima da bi se što pre udala, al ipak će Zorica odlučiti o tome kada za to dođe vreme. Ko zna, možda i već jeste.

Sve vesti iz vile "Parova" možete pratiti na portalu happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter