Izvor:
23.09.2017 u 18:00
0

ALEN I ARKAN OBUKLI ZMAJA, A ON HOĆE U STRANKU SULEJMANA SPAHA!

Zmaja od Šipova su ovog jutra mučila mnoga pitanja pa je od ukućana tražio odgovore. Spaha je pitao da li bi ga primio u svoju stranku.

– Imam ja sa tobom mnogo stvari da razgovaram, ti uvek možes u moju partiju da uđeš, meni se samo nije dopao tvoj stav prema ženama ako mislis da je to neka tvoja igra, pokaži ovoj deci što više možes, možemo ti i ja zajedno – rekao je Spaho.

Pitao je Alena i Arkana šta ih je podstaklo na to da mu poklone stvari, pošto mu je jako drago što su to uradili, oni su odgovorili da im je bilo veliko zadovoljstvo da to urade, da vole da usrećuju ljude.

Jako ga je zanimalo da li bi ga Slavko čuvao i dao život za njega da je predsednik. Slavko mu je odgovorio:

Taj posao kada prihvatiš moraš da odradiš do kraja i kažeš ne daj bože da dođe do te situacije. A pošto sam tebe ovde upoznao, prvo si delovao sirovo gorštački, a ti si ustvari obrazovan, pametan čovek i tu se ljudi okliznu. Ja bi tebe čuvao do kraja!

Obukli su ga, postaće političar, i imaće svoje obezbeđenje. Šta Zmaj da poželi više!

Sve vesti iz vile "Parova" možete pratiti na portalu happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter