Izvor:
23.09.2017 u 20:53
0

ALEN POSTAVIO SNEŽI DIJAGNOZU: Ti imaš bipolarni poremećaj!

U učestalim verbalnim sukobima koji se odvijaju u vili, dvoje ukućana su svako jutro i veče na ratnoj nozi a to su Alen i Snežana.

"Jutarnju kaficu" prvo su započeli sa sitnim čarkama da bi se dotakli kako dan odmiče i psihološkog tipa Snežanine ličnosti.

Najpoznatiji doktor u Srbiji postavio je dijagnozu da plejbojeva zečica ima promena raspoloženja koje osciluju od potištenog depresivnog do povišenog maničnog raspoloženja. Odnosno da pati od bipolarnog poremećaja i da joj treba lečenje.

Zbog ovakve dijagnoze Snežana je zapretila Alenu da će kada izađe iz rijalitija otići kod eminentnog stručnjaka za takve stvari, i ako joj on ne ustanovi to isto, da će doktor morati poprilično da odreši kesu na sudu jer će ga tužiti.

Sve vesti iz vile "Parova" možete pratiti na portalu happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter