Izvor:
24.09.2017 u 20:57
0

ŠEŠELJ U RASPRAVI SA ALENOM AZARIĆEM: Sukobili mišljenja u vezi lečenja raka i pravilne ishrane!

Za vreme gostovanja Šešelja u vili "Parova" izbila je manja rasprava između njega i Alena Azarića.

Oni su na potpuno različitim stanovištima kada se radi o lečenju raka i načinu ishrane.

Šešelj je osporio Alenovu tvrdnju da je hemioterapija zlo, jer se sam pomoću lekarskih saveta i terapija uspešno izlečio od raka.

Sa druge strane, Alen tvrdi da je hemioterapija loša, i da treba dati prednosti prirodnim lekovima poput ulja od kanabisa.

Takođe, njih dvojica se ne slažu oko ishrane – dok Šešelj tvrdi da meso treba jesti u umerenim količinama i da je ono neophodno za organizam, Alen se zalaže za vegeterijansku ishranu.

Alen je takođe tvrdio da je šećer jako loš, dok Šešelj opet tvrdi da to nije u potpunosti tačno i da je u određenim količinama takođe u redu unositi šećer.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter