Izvor:
25.09.2017 u 03:19
0

IZABELA ŠOKIRALA SVE: Da, istina je, uzela sam Nikolin penis u svoju ruku, a onda…

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Izabela Alijoski, šokirala je večeras sve takmičare svojim priznanjem.

Naime, Nikola Ristić je ispričao da je bio intiman u krevetu sa njom, dok je ona u početku to negirala i tvrdila da nije istina, sada je odlučila da otkrije sve.

On je sam skinuo svoje gaće i stavio penis u moju ruku. Ja da sam imala sa čim verovatno bih nastavila radnju, ali sam se razočarala pa sam se brzo okrenula i nastavila da spavam – rekla je Izabela, a onda joj je odmah na to odgovorio i Nikola:

Ovo što je ona rekla nije istina, oboje smo bili goli, ona je prva skinula mene i počela da me dira po penisu, a nakon toga sam ja skinuo njene gaćice i dirao je po međunožju – tvrdi Nikola.

Ostali učesnici više veruju u Nikolinu priču.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter