Izvor:
25.09.2017 u 06:27
0

POTRESNO: Snežana Jovičić otkrila da su pokušali da je siluju!

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Snežana Jovičić, otkrila je večeras tokom izbacivanja da je jedan muškarac pokušao da je siluje.

Naime, on je bio opsednut njome, pratio je stalno, a onda je presretao i tražio da pođe sa njim.

Tako je jednom prilikom rekao da će preprečiti put autobusu ukoliko ne sedne da je on odveze kući, na šta je ona morala da pristane.

Tada je on pokušao da je siluje, i tada se ona rasplakala i nije mogla da ispriča šta se dalje dešavalo, jer ne želi da ponovo vrti te slike po glavi.

Svi učesnici se saosećaju sa njom, a Spaho je rekao da je konačno probijena njena blokada, i da se sada vidi šta se krije iza njenog velikog osmeha.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter