Izvor:
25.09.2017 u 07:03
0

IZBAČEN PRVI UČESNIK IZ „PAROVA 6“: On je dobio najmanje glasova gledalaca!

Učesnik šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Nikola Ristić, prvi je koji će ove sezone napustiti najpopularniju vilu na Balkanu.

Nikola je više puta isticao da bi mnogo voleo da ostane i nastavi takmičenje, publika je ipak imala drugačije mišljenje i dala mu najmanju podršku.

Pored njega, ugrožena je bila i Snežana Jovičić, ali je ona uspela za sada da opstane zahvaljujući malo razlici u glasovima.

Najviše glasova je dobio Đus, koji je zauzeo prvo mesto sa 44,9%, druga je bila Mea Bond sa 14,2%, treći je Slavko Janković sa 8,8%, četvrta Izabela sa 6,7%, peti je bio Spaho sa 6,2%, šesta Teodora sa 5,3%, sedma Snežana sa 5,1% a poslednji Nikola sa 4,9%.

Produkcija nije odlučila koliko takmičara će večeras napustiti vilu, pa su za sada pojedini učesnici još uvek ugroženi i nestrpljivo iščekuju odluku produkcije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter