Izvor:
25.09.2017 u 20:41
0

Ovako su Nikola Lakić i Vesna Rivas komentarisali sinoćnje izbacivanje!

Tokom emisije "Jutarnja kafica", Nikola Lakić iznenadio je učesnike "Parova" kada je ušao u vilu kao gost.

Nikola je tokom pauze izašao u dvorište sa Miljanom Kulić i Vesnom Rivas kako bi popričali, a učesnik "Parova 5" imao je poruku za jednu od njih:

– Vesna, pogodi ti za onog malog. Izbacili su ga – rekao je Lakić, misleći na Nikolu Ristića, koji je sinoć osvojio najmanje glasova publike i napustio popularnu vilu.

– Pa, jesam li ja rekla da nije za rijaliti – kratko je odgovorila Vesna.

Podsetimo, Vesna i Nikola sinoć su imali žučnu raspravu tokom koje mu je ona poručila da treba da napusti rijaliti, jer nikako ne doprinosti gledanosti šoua.

S njom se složila i većina glasača u Srbiji, te je Nikola napustio vilu. Pored njega, "Parove" je napustila i Snežana Jovičić, koja je imala najviše nominacija od strane gledalaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter