Izvor:
27.06.2016 u 22:11
0

RUŽICA RAZOČARANA MUŠKARCIMA U „MALDIVIMA“: Ne mogu da verujem da niko od njih…

Lepi i zgodni mladići, učesnici muzičkog kampa "Maldivi" koji je počeo na Hepi televiziji, bili su u gostima u vili "Parova", gde su napravili odličnu žurku.

Maldivljani su pevali i zabavljali učesnike “Parova“, ali nijedan nije posvetio pažnju Ružici Veljković, kao što se ona ponadala.

Bila sam u šoku koliko su lepi i zgodni. Ali, ono što je mene iznenadilo jeste da na mene niko od njih nije obraćao pažnju – priznala je Veljkovićeva.

Dok su se ostali učesnici „Parova“ smejali ovoj izjavi, Ružica je nastavila.

Svi su bili zainteresovani da pričaju i druže se sa Brendonom, nisam mogla da verujem! Okupili su se oko Brendona i slušali njegove priče. Ali, baš da nijedan ne obrati pažnju na mene, bilo je neverovatno – iznenađeno je rekla Ružica.

Branislavu Radonjiću Brendonu je prijalo ovo što je čuo, pa je rekao:

Ja sam Brendon, normalno je da žele da razgovaraju sa mnom, kad su ostali nebitni. Ja sam vojnik i sve mogu da izdržim – hvalio se Radonić. Zatim je pozdravio roditelje i rekao da mu je u „Parovima“ više nego dobro.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter