Izvor:
28.06.2016 u 21:53
0

NA DANAŠNJI DAN: Gasttozz se obratio Burazengijama!

Ružica Veljković je danas vodila kućni savet, pa se na početku obratila Gasttozzu i rekla da je današnji dan osvojio prvo mesto. Nenad je bio presrećan zbog toga, pa se obratio svojim fanovima.

Moram da se zahvalim Burazengijama zato što sam postao milioner u dinarskoj protivvrednosti. Rekao sam mami pusti me da se glupiram, postaću milioner. Kada se to desilo ona je počela da plače. Meni je bilo jako drago zbog toga. Moram da kažem da mi najviše diže adrenalin dupla kruna, a ne to prvo mesto. Više mi se sviđa naziv dupla kruna nego prvo mesto– iskren je Nenad.

On je takođe rekao da pored njega, prvo mesto zaslužuje Ružica jer je ona ta koja je uvek ustajala, trudila se i doprinela da rijaliti bude bolji.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter