Izvor:
29.06.2016 u 01:33
0

DOLAZI DA „POLOMI“ UČESNIKE: Alen Azarić večeras u „Golom životu“!

Kao i svakog utorka u emisiji "Goli život" Milomir Marić i učesnici rijaliti programa "Parovi" biće domaćini jako zanimljivom gostu. Naime, večerašnji gost je Alen Azarić, kostolomac i iscelitelj.

Učesnici će imati priliku da osete njegove moći i sigurno je da će ih ovo gostovanje ostaviti bez reči. Alen Azarić je dar da pomaže ljudima dobio pre nekoliko godina i od tada pogledom može da prodre u osobu i oseti od čega ona boluje, a potom je i izleči.

Verujemo da će takmičari najgledanijeg rijalitija želeti da saznaju koju "boljku" imaju, tako da pratite emisiju od 21 h.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter