Izvor:
29.06.2016 u 13:42
0

SA OVIM SE DO SADA NIJE SUSREO: Iscelitelj rekao RUŽICI da jedino ona… (FOTO)

Sinoć je u luksuznoj vili gostovao Alen Azarić, kostolomac i iscelitelj koji je u emisiji "Goli život" Milomira Marića pregledao učesnike rijaliti programa "Parovi".

Kada je na red došla Ružica Veljković, on joj je dao drveni krst koji je držala neko vreme, a zatim je obavio svoj "pregled". Ona je jedina od svih stanara vile držala krst, a kostolomac joj je rekao da ima neverovatnu energiju sa kojom se do sada nije susreo. Njeni fanovi su odmah počeli sa pričama da Ružica jedina ima dobru i čistu dušu, a da li je Azarić to video, ne znamo, ali kao što je napomenuo, vreme će pokazati ko je kakav.

Inače, na ovoj slici na kojoj Veljkovićeva drži krst, vidi se i narukvica na kojoj piše "Hijene", što samo pokazuje da Ružica misli na svoje fanove non-stop.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter