Izvor:
29.06.2016 u 16:42
0

SVE ZBOG RUŽICE: Gasttozz daje ceo HONORAR ako padne na POLIGRAFU!

Zorica Dukić i Nenad Marinković Gasttozz pokušali su da sakriju od očiju javnosti da su imali žestok sukob u rijalitiju „Parovi“, ali ih je u tome sprečila Ružica Veljković.

Šta se pravite ludi? Nismo mi budale! Ti si se tresla i nisi mogla da dišeš. Svi su se umešali u vaš sukob. I Mladen i Bumbar – rekla je Ružica.

Nije bilo ništa posebno. Oni se jesu koškali, kad smo uleteli u ostavu, Nenad je ležao preko nje, a na njega je skočio Mladen, da ih razdvoji, međutim, Gasttozz je imao neverovatnu snagu, sve ih je odgurnuo. U tom trenutku se Zorica izvukla i otišla. Kad su se kasnije sreli u dnevnoj sobi, on joj je rekao "Ne mogu više da te gledam!" Ali, to se često dešava između muževa i žena, da to jedno drugom govore – rekao je Bumbar.

Bumbar nije delovao uverljivo, pa je skočila i Ana Marija:

Nismo mi budale, nemojte da nas pravite budalama! Znamo šta smo videli. Svašta je bilo izmešu Zorice i Gasttozza. Da ih nisu sprečili, bilo bi žestoke tuče – vikala je ona.

Zorica Dukić nije komentarisala, samo je ustala i pokazala da dobro izgleda i da na njoj nema nikavih tragova da su se njih dvoje tukli. Marinković je bio iznerviran, pa je skočio:

Želim da idem na poligraf da odgovaram na dva pitanja: sa kim se Ružica Veljković videla kad je izašla iz vile na 18 sati, kao i ko je juče imao seks sa Ana Marijom. Ukoliko ne prođem, dajem ceo moj honorar! – bio je odlučan Gasttozz.

Ubrzo je, zatim, rekao da neće otkrivati ko je imao seks sa Ana Marijom, jer mu je ta osoba prijatelj i ima ozbiljnu vezu. Ali, ostaje misterija: sa kim se to Ružica Veljković videla kad je od produkcije dobila dozvoljenih 18 sati za izlazak?

Videla se sa Bokijem –rekla je Vesna Rivas, misleći na pevača "Amadeus" benda.

Kakav Boki, ovo je mnogo važnija osoba – smejao se Gasttozz.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter