Izvor:
29.06.2016 u 17:21
0

U VILI SVE NAPETIJE: Učesnici „Parova“ se nadaju da će POSLE FINALA dobiti…

Finalisti prošle sezone šou programa „Parovi“ dobili su nagradu od produkcije u vredosti od 5000 evra, pa se gotovo svi učesnici četvrte serije nadaju da će se naći među odbaranima.

Neću pobediti u ovoj sezoni, ali verujem da ću ući u finale, svi se nadamo da će produkcija nagraditi finaliste, a meni bi taj novac dobro došao. Želim da otvorim još jedan salon – rekla je Zorica Dukić

Zorica Dukić, podsećamo, pobednica je prve sezone šou programa „Parovi“ u kom je bila sa karatistom Milošem Vukovićem Rikijem, kada su oboje osvojili glavnu premiju od 250.000 evra.

Učesnicima četvrte sezone „Parova“ niko nije potvrdio da će u finalu, osim glavne nagrade od 100.000 biti i drugih nagrada, ali se oni nadaju.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter