Izvor:
30.06.2016 u 02:49
0

NE ŽELE POMIRENJE: Gasttozz i Zorica burno reagovali na poziv!

U toku današnje emisije došlo je do svađe između Gasttozza i Zorice, a nakon toga Dukićeva je rekla kako više ne želi da bude sa njim (o tome pročitajte OVDE).

Njih dvoje se nisu pomirili, a izgleda da se strasti još nisu smirile s obzirom na to kako su reagovali na uključenje jedne gledateljke u emisiji "Poželi pesmu". Gledateljka je rekla da imaju podršku svih i da treba se vole i uživaju u ljubavi. Takođe je dodala da je ono od danas bila glupost, i da su Dalila i Ana pričale o njima u dvorištu kao da su jedva dočekale da se posvađaju.

Ja sam svoje rekla, mene ne zanima. Neće mene on da govori šta ću da radim. Ja imam 30 godina. I to su Nenadove drugarice koje on brani više nego svoju devojku– bila je besna Dukićeva.

Nenad nije mnogo komentarisao, a nakon poziva je nastavio da igra i peva.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter