Izvor:
20.10.2017 u 03:52
0

„MNOGO MI JE TEŠKO“: Teodora nije mogla da priča, pa pročitala emotivno pismo!

Teodora Radiočić požalila se parovima da se ne oseća dobro zbog prethodne noći.

Kaže da je previše popila i da joj je mnogo teškop, pa je osećanja pretočila u stihove koje je zamolila da pročita pred svima, što joj je produkcija i dozvolila.

– Dobro veče želim svim gledaocima, gostima i parovima. Zbog razne vrste pritisaka koje ttpim nedelju i po dana, te am imala potrebu da napišem ovo pismo jer sam se i ama, kao štoi vidite, u ovoj priči pogubila, a imam mnogo toga da kažem. Tako da molim vas, ne prekidajte me, slušajte me, dobićete svoj kadar. Ceo život me prati jedan problem, a evo prati me i dan danas. To je inat koji teram sama sebi. Uvek sam se pitala đzašto ljudi vide samo moje loše strane, zašto ne skidaju povez sa očiju i pogledaju malo bolje. Zašti sude po koricama i ne pročitaju knjigu i vide šta je unutra, pa evo izvinite što me ne razumete. Izvinite što se nisam trudila da me razumete, ali ću se sada potruditi – napisala je Teodora i nastavila:

– U ovoj vili sam se ogrešila o samo jednog čoveka, o mog prijatelja Ivana Ivanovića Đusa, sa svojim glupim i nepromišljenim izjavama u momentima pijanstva. Da, imala sam pijanstva koja su mene koštala, a ne vas. Prema tome, ne brinite dušebrižnici, sama sam kriva za sve što se desilo. Međutim, imam problem sa drugim stvarima. Organski ne mogu da podnesem jrftine ljude poput Ivana Marinkovića, koji se poslućio pričom koju je stavio na svoju porodicu na "stub srama". Ja mu želim da pobedi, da ne ispadne da je džaba sve ovo radio. Grozim se kada vidim tu sujetu, tu mržnju, zavist i okorelu pakost. Gadi mi se kada vidim kako se slati tuđom nesrećom i uživa u tome. Ako ti znači da budeš rijaliti igrač, ja se toga odričem. Ja ću i dalje biti prijatelj sa svim svojim vrlinama i manama, nikada neću biti čovek kakav je Ivan Marinković. Đus, tebi se još jednom javno izvinjavam – napisala je Teodora i dobila aplauz od svih učesnika rijalitija.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter