Izvor:
30.06.2016 u 16:14
0

UČESNICA RASKRINKANA: Da li će je produkcija kazniti?

Na "Jutarnjoj kafici sa Zagom i Avom" Ružica se rasplakala, a o tome možete OVDE da pročitate. Ona je onda ispričala kako je Mirjana juče pila alkohol na žurci iako joj je to zabranjeno.

Kakva je ona kraljica, znate šta je uradila sinoć. Produkcija joj je zabranila da pije alkohol, a ona je uzela belu šolju i ušla u ostavu da sipa alkohol. Onda je stavila kašičicu i kao mešala da bi ispalo da pije kafu– ispričala je Ružica kroz smeh.

Ona je sve ovo ispričala kroz šalu, a onda je rekla da se nada da produkcija neće kazniti Mirjanu pošto je to sve bila šala.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter