Izvor:
30.06.2016 u 21:13
0

NIJE ISTI ČOVEK: Evo zašto se GASTTOZZ poslednjih nekoliko meseci totalno PROMENIO!

Finale zabavno – humorističkog programa "Parovi" se bliži, a učesnici su sve nervozniji i napetiji. U popodnevnoj emisiji sa voditeljkom Jelenom Petković, raspravljalo se o tome ko se promenio u luksuznoj vili, a ko je ostao isti.

Mene baš briga za finale i za to ko se ovde promenio. Ja jedva čekam da izađem, da se posvetim treninzima, da se vidim sa društvom, da putujem… – pričao je Brendon.

Ovde se najviše promenio Gasttozz. Otkad se Zorica vratila on više nije isti. Ne druži se sa pojedinim učesnicima kao što se pre družio, sad u poslednje vreme se samo svađa sa Zoricom. Isto se desilo juče kad je bilo suđenje. Ja sam ga gledala kad je rijaliti počeo, bio je zanimljiv, sad je stalno namrgođen – prokomentarisala je Mirjana Praizović.

Inače, neki od Gasttozzovih burazengija pisali su po društvenim mrežama kako Nenad treba više da se smeje i da bude ono što i jeste napolju, ali da ga Zorica usporava u tome. Da li su ovo burazengije kojima se ne dopada snajka ili jednostavno svako ima svoje mišljenje, ne znamo, ali svakako da je atmosfera u vili napetija s obzirom da se rijaliti šou privodi kraju.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter