Izvor:
01.07.2016 u 19:49
0

RAZBIJAMO SVE TABUE I STEREOTIPE: Gledaoce Happy televizije uskoro očekuje veliki spektakl!

Rijaliti šou “Parovi“, koji je razbio sve tabue i stereotipe, ulazi u svoj finiš!

Za nedelju dana, tačnije, u petak 8.jula, u 20 časova, biće održano veliko finale i veliki spektakl na Happy televiziji.

Učesnici zabavno humorističkog programa "Parovi", narednih sedam dana imaće stalne nominacije i izbacivanja, čime će se smanjiti broj onih koji iz luksuzne vile odlaze u finale.

Prva nagrada za sada iznosi 100.000 evra i nepoznanica je hoće li, kao prošle sezone, biti podeljena na tri dela ili će otići u ruke pobedniku.

Kao veliki favoriti navode se prošlogodišnji pobednik Nenad Marinković Gasttozz, zatim Ružica Veljković, Maca Diskrecija, ali i Branislav Radonić Brendon, Vesna Rivas. Kao mogući pobednik pominje se i Zmaj od Šipova, koji je spojio učešće u tri rijalitija na Happy televiziji, a u prošloj sezoni "Maldiva" odneo je – prvo mesto.

Nervoza je u vili sve prisutnija, zbog toga što se približava kraj, a gotovo svi se nadaju najboljem plasmanu. Produkcija nastoji da ih svojim scenarijom na momente provocira ili zabavi, stavljajući im do znanja da je ovo velika psihološka igra, u kojoj pobeđuje samo – najbolji.

Mnogi su dobijali nagrade za ponašanje,ali više kazne za greške, pa su ostali bez ogromnih svota novca. Posebno su bile drastične kazne za agresiju, koje su se merile u hiljadama evra. Među učesnicima su se razvijale romanse, raskidi, prava prijateljstva, a organizovane su i dve velike svadbe, venčali su se Vesna Rivas i Zmaj od Šipova i Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz.

Uspeli smo u onome što smo nameravali, a to je da naš zabavno humorostički program preraste u rijaliti seriju. Gledaoci su se vezanli za vodeće likove, koji su se, može se, reći, izdvojili kao favoriti publike. Njih će, podržati porukama u finalu i onog ko bude imao najviše glasova odvesti u finale kažu u produkciji "Parova".

Kroz luksuznu vilu je prošlo stotine učesnika ovog gledanog šou programa, manje poznati su se zadržali kratko, a neki su i uspeli da se isbore za svoje mesto pred kamerama duže.

Ava Karabatić, postala je po izlasku iz vile voditeljka u Parovima, a Anđela Lakićević, iz rijalitija vodi "Glamur", emisiju o poznatima.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter