Izvor:
03.07.2016 u 02:29
0

VESNA RASKRINKALA ZORICU I GASTTOZZA: Shvatili su da im BROD TONE, pa su smislili da…

Vesna Rivas svakodnevno proziva Gasttozza i Zoricu, ali ovoga puta je kako kaže iznela činjenice. Naime, ona je dala komentar na prethodno veče u vili ,,Parova''.

Gasttozz i Zorica su rijaliti igrači u pokušaju. Kada su shvatili da su se izblamirali i da su ih ljudi provalili, oni se prave da imaju amneziju. Danas su se svima zgadili svojim ponašanjem. Zorica stalno izmišlja neke misterije, i priča kako će sve reći kada izađe napolje, pa čak i da će pisati knjigu. Ona je želja marktinga kao i Gasttozza. Imaju problem u svojoj psihi, stalno se dogovaraju šta će da spletkare i glume da lažu ovaj narod. Sve suoni isplanirali, i ništa kod njih nije slučajno – rekla je Rivasova.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter